Dagens melding

dagen i dag

tirsdag 10. november 2009

På tide å ta ansvar selv?

http://www.vgtv.no/?id=26900#

Når vi ser filmer og innlegg som dette så blir vi naturlig nok opprørte. Vi tenker at "det er jo ikke rart at jenter føler seg presset, og at kroppsfokuseringen er så sterk". Vi gir skylda på moteindustrien og media. Det er selvsagt sant, men det har vi jo visst lenge nå??? Saken er at så lenge kjøper motemagasiner og lar oss påvirke, ja så legger VI selv makten i deres hender.

Modellen sier også at hun ikke er sint på Ralph Lauren selv, men selve moteindustrien. Er ikke han en stor del av den da? Det virker vel heller som hun ønsker å holde døren på gløtt, slik at hun kan gå ned noen kilo og så komme innenfor igjen. Hvilket gir signal om at hun godtar deres krav.

Selvsagt er det vanskelig for deg og meg å gjøre noe med dette. Motemagasiner, og annen presse for den del, kjører sin dobbeltmoral. Og det kommer de til å fortsette med.
Det er opp til deg om du vil la deg presse og (vil)lede lenger.

Hvis du føler at det ville hjulpet deg i livet ditt  å kunne fri deg fra andres press, bør du gå på kurs hos meg. Der går vi igjennom hvordan du skal få frihet i livet ditt fra andre krav, og heller leve etter dine egne normer og verdier.

Se er på siden min http://www.asteri.no/, eller send meg en mail post@asteri.no hvis du vil være med i min markedsundersøkelse, og dermed få muligheten til å prøve kurset gratis.

Ha det strålende akkurat slik du er,
hilsen Anne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar